Kjo hartë paraqet shkeljet e raportuara. Për të mësuar më shumë rreth ndonjë incidenti specifik, klikoni atë në hartë apo në shiritin më poshtë. x
Search
We could not find any location
We could not understand the location
  • - Make sure all street and city names are spelled correctly.
  • - Make sure your address includes a city and state.
  • - Try entering a zip code.
Search

Rreth projektit

Platforma rajonale për avokimin e lirisë së medias dhe sigurinë e gazetarëve është një rrjet i asociacioneve të gazetarëve dhe sindikatave të mediave në vendet e Ballkanit Perëndimor, e themeluar në janar të vitit 2016 me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian dhe në kuadër të Mbështetjes së BE-së për Rrjetet Rajonale Tematike të Programit të Organizatave të Shoqërisë Civile.

 

 

...më shumë

Raportet për sulme

Kërcënime tjera ndaj gazetarëve

51

Sulmet aktuale ndaj gazetarëve

28

Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve

20

Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale

7

Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale

4

Vrasjet e gazetarëve

1

Pristina

111

LAJMET

Gratë po rishkruajnë rregullat e gazetarisë

Gazeteria në Kosovë, ngjashëm me vendet tjera në rajon e më gjerë, vazhdon të ketë problem ...

Gazeta Blic

AGK dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të Gazetës Blic në veri të Mitrovicës

PRISHTINË, 23.03.2020 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është njoftuar se ekipi i Gazetës Blic, i ...

AGK dënon ashpër tentim-sulmin ndaj Berat Buzhalës

PRISHTINË, 22.03.2020 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, me shqetësim ka pranuar njoftimin për tentim-sulmin ndaj ...

TË GJITHA LAJMET

AKTIVITETET

Platforma Rajonale e dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të ‘Gazetës Blic’

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale e dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të ‘Gazetës Blic’

Platforma Rajonale dënon ashpër kërcënimin e biznesmenit Latif Kryeziu ndaj Bekim Kabashit

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale dënon ashpër kërcënimin e biznesmenit Latif Kryeziu ndaj Bekim Kabashit

Platforma rajonale: Politikanët duhet të ndalojnë etiketimin e gazetarëve si “armiq” dhe “tradhtarë”

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma rajonale: Politikanët duhet të ndalojnë etiketimin e gazetarëve si “armiq” dhe “tradhtarë”