Промовирана анализата „Влијанието на законот за авторското право и сродните права врз работата на новинарите, фоторепортерите и медиумските работници“

publikacija-so-kas-naser

СКОПЈЕ, 15.10.2018 – Здружението на новинарите на Македонија денеска ја промовираше публикацијата „Влијанието на законот за ...