Регионална платформа: Го осудуваме нападот врз новинарот и камерманот на ТВ21 и повикуваме на брзо расветлување на нападот

СКОПЈЕ, 18.04.2019 – Регионалната платформа на Западен Балкан за застапување на слободата на медиумите и безбедноста ...