Police officers attacking journalists is unacceptable

drago-miljus
Photo: Index

Се извинуваме, овој податок е достапен само на Американски Англиски, Pristina и Podgorica јазик


Platforma regjionale e Ballkanit Perëndimor për avokimin e lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve, Shkup – Beograd – Podgoricë – Prishtinë – Sarajevë – Zagreb, 12/10/2017