Bahati Zoran Stanković pretio fotoreporteru Žurnala: Izlazi sa stadiona, polomiću ti aparat!?BEOGRAD, 10.09.2019. – Posle takve pretnje i nastavljanja bahatog Stankovića da preti, fotoreporter se obratio policiji. Uz intervenciju službenih lica, Zoran Milovanović je mogao da počne da radi posao, ali tu nije bio kraj bahatosti Stankovića.

Zoran Milovanović, fotoreporter Žurnala, našao se juče uoči utakmice RSK – Sloga (0:3) pod verbalnim udarom i pretnjama bahatog sponzora kluba iz Rabrova, Zorana Stankovića.

– Skloni se i izlazi napolje sa stadiona – rekao je Stanković fotoreporteru, koji je inače obukao marker i ispoštovao proceduru oko prijave za ulazak u restriktivni prostor.

Na pitanje fotoreportera „u čemu je problem”, Stanković je nastavio da galami i poručio da ne može da se slikaju dešavanja sa utakmice.

Uz odgovor fotoreportera da nije on taj koji može da donese takvu odluku, uz priloženu legitimaciju Žurnala, Stanković je poručio da ne može da bude tu jer se u „Žurnalu ne piše dobro”, a onda je i odbrusio:

– Idi ili ću ti polomiti opremu!

Posle takve pretnje i nastavljanja bahatog Stankovića da preti, fotoreporter se obratio policiji. Uz intervenciju službenih lica, Zoran Milovanović je mogao da počne da radi posao, ali tu nije bio kraj bahatosti Stankovića.

Dobacivao je i vređao tokom utakmice, nalazeći se u restriktivnom prostoru.

Jučerašnjim ponašanjem pokazao je da mu tu nije mesto, a ni u fudbalu!


zurnal.rs, Beograd, 10/09/2019