AGK dhe Inspektorati i Punës me nismë dy mujore për mbrojtjen e të drejtave të gazetarëveŽao nam je, ne postoji prijevod na raspolaganju za ovaj podatak na Pristina jezik


Photo: Association of Journalists of Kosovo, Pristina, 01.02.2019, ,