“Jetësoje atë që predikoni, e porosisin gazetarët kosovarë ministrin” – Thirrja e AGK dhe gazetarëve të Kosovës medializohet edhe në MaltëŽao nam je, ne postoji prijevod na raspolaganju za ovaj podatak na Pristina jezik


, ,