AGK dhe Këshilli i Evropës mbajtën trajnimin “Administrimi i mirë i drejtësisë dhe raportimi nga Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs”Prishtinë, 04.08.2020 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), në bashkëpunim me Këshillin e Evropës mbajtën trajnimin “Administrimi i mirë i drejtësisë dhe raportimi nga Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs”, në kuadër të projektit Liria e shprehjes dhe medies -JUFREX2.

Trajnimi u udhëhoq nga Flutura Kusari – juriste dhe eksperte e medieve, teksa mysafire ishte edhe Shefja e Njësisë për Informim dhe Komunikim me Publikun, Angela Griep.

Gazetarët dhe pjesëmarrësit e tjerë në këtë trajnim patën mundësinë të njihen me rregullat e raportimit për çështjet e drejtësisë dhe disa nga standardet që aplikohen nga Gjykata Evropiane për të Drejtat e Njeriut.


, ,