SafeJournalists: Hapat e parë drejtë të vërtetës për vrasjen e Curuvijas

Më 11 prill 1999, pronari i të përditshmes “Dnevni Telegraf” dhe gazetës javore “Evropljanin”, Slavko Curuvija ...

SafeJournalists: Hapat e parë drejtë të vërtetës për vrasjen e Curuvijas

SafeJournalists: Gazetari serb rrihet në ditën e zgjedhjeve

Gazetari Sasa Mikic u rrah pasi u largua nga vendvotimi lokal për të cilin dëshironte të ...

SafeJournalists: Gazetari serb rrihet në ditën e zgjedhjeve
Elvis Hila, photo: exit.al

SafeJournalists: Arrestohet nga policia gazetari shqiptar, Elvis Hila

Policia lokale ka arrestuar gazetarin Elvis Hila të “Report.TV News Channel”, përderisa ai ishte duke raportuar ...

SafeJournalists: Arrestohet nga policia gazetari shqiptar, Elvis Hila

SafeJournalists: Tentohet t’i digjet vetura gazetarit Shkumbin Kajtazi

Gazetari i portalit Reporteri.net, Shkumbin Kajtazi,ka raportuar se një person i panjohur ka tentuar t’i vinte ...

SafeJournalists: Tentohet t’i digjet vetura gazetarit Shkumbin Kajtazi

SafeJournalists: Gazetarja serbe, Bojana Pavloviq pengohet në prani të policisë

Bojana Pavloviq, gazetare në portalin investigativ KRIK, është ndaluar nga policia pasi i kishte bërë fotografi Danilo Vuçiq, djalit të presidentit ...

SafeJournalists: Gazetarja serbe, Bojana Pavloviq pengohet në prani të policisë

SafeJournalists: Gazetari Gluhic është sulmuar fizikisht nga politikani Spahic, në Bosnje e Hercegovinë

Gazetari Sinan Gluhic, i medias lokale publike RTV Zenica është sulmuar fizikisht nga Sulejman Spahic, i cili është anëtar i partisë A-SDA. ...

SafeJournalists: Gazetari Gluhic është sulmuar fizikisht nga politikani Spahic, në Bosnje e Hercegovinë

SafeJournalists: Kërcënohet me vdekje gazetari Vuçiq i televizionit N1 në Bosnje e Hercegovinë

Gazetari Nikola Vuçiq, i televizionit N1 në Bosnje e Hercegovinë, ka marrë kërcënime me vdekje pasi ...

SafeJournalists: Kërcënohet me vdekje gazetari Vuçiq i televizionit N1 në Bosnje e Hercegovinë

Serbi: Kërcënime me vdekje ndaj dy gazetarëve

Gazetari investigativ Slobodan Georgiev dhe Ivan Ianovic – moderatori i një emisioni kritikues humoristik, kanë pranuar ...

Serbi: Kërcënime me vdekje ndaj dy gazetarëve

Mal i Zi: Gazetari arrestohet dhe spërkatet në fytyrë me sperkatës lotsjellës

Në mes të protestës e cila eskaloi në dhunë, korrespodenti i Vecernje Novosti – Velisa Kadic ...

Mal i Zi: Gazetari arrestohet dhe spërkatet në fytyrë me sperkatës lotsjellës

Maqedoni e Veriut: Tre gazetarë kërcënohen në rrjete sociale

Kur gazetari Mishko Ivanov nga TV24 doli publikisht për t’i denoncuar kërcënimet të cilat i kishte ...

Maqedoni e Veriut: Tre gazetarë kërcënohen në rrjete sociale

Liria e medias reflekton lirinë e shoqërisë

Derisa po afrohet shënimi i një tjetër 3 Maji, Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit, u ...

Liria e medias reflekton lirinë e shoqërisë

Platforma Rajonale: Ndaloni presionet ndaj medieve në Bosnjë e Hercegovinë

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve – ...

Platforma Rajonale: Ndaloni presionet ndaj medieve në Bosnjë e Hercegovinë

Platforma Rajonale: Faktor.ba nën kcërnime dhe presion për të larguar përmbajtjen gazetareske

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve – ...

Platforma Rajonale: Faktor.ba nën kcërnime dhe presion për të larguar përmbajtjen gazetareske

Platforma Rajonale: Dy gazetare sulmohen gjatë Meshës për të Dielën e Pashkëve

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve – ...

Platforma Rajonale: Dy gazetare sulmohen gjatë Meshës për të Dielën e Pashkëve

PLATFORMA RAJONALE: PSE U ARRESTUA LLAZAREVIQ?

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve e ...

PLATFORMA RAJONALE: PSE U ARRESTUA LLAZAREVIQ?

PLATFORMA RAJONALE: Zyrtarët e Serbisë të përmbahen nga sulmet ndaj mediave

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve e ...

PLATFORMA RAJONALE: Zyrtarët e Serbisë të përmbahen nga sulmet ndaj mediave

PLATFORMA RAJONALE: Të papranueshme largimet e punonjësve nga Gazeta Zëri në Kosovë

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve e ...

PLATFORMA RAJONALE: Të papranueshme largimet e punonjësve nga Gazeta Zëri në Kosovë

PLATFORMA RAJONALE: Qeveria e Serbisë duhet t’i mbështesë gazetarët profesionistë, jo t’i kufizojë ata

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve e ...

PLATFORMA RAJONALE: Qeveria e Serbisë duhet t’i mbështesë gazetarët profesionistë, jo t’i kufizojë ata

Platforma Rajonale e dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të ‘Gazetës Blic’

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale e dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të ‘Gazetës Blic’

Platforma Rajonale dënon ashpër kërcënimin e biznesmenit Latif Kryeziu ndaj Bekim Kabashit

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale dënon ashpër kërcënimin e biznesmenit Latif Kryeziu ndaj Bekim Kabashit

Platforma rajonale: Politikanët duhet të ndalojnë etiketimin e gazetarëve si “armiq” dhe “tradhtarë”

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma rajonale: Politikanët duhet të ndalojnë etiketimin e gazetarëve si “armiq” dhe “tradhtarë”

Platforma rajonale: Të dënohen kërcënimet verbale ndaj redaksisë së Capital.ba

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Mediave dhe Sigurinë e Gazetarëve e ...

Platforma rajonale: Të dënohen kërcënimet verbale ndaj redaksisë së Capital.ba

Platforma Rajonale: Të hetohen urgjentisht dy rastet e thyerjeve të zyrave të AGK-së

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve e ...

Platforma Rajonale: Të hetohen urgjentisht dy rastet e thyerjeve të zyrave të AGK-së

Platforma Rajonale: Të hetohen urgjentisht sulmet në internet ndaj agjencisë Patria dhe portalit N1

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale: Të hetohen urgjentisht sulmet në internet ndaj agjencisë Patria dhe portalit N1

Platforma Rajonale dënon sulmin ndaj gazetarës së TV 21

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale dënon sulmin ndaj gazetarës së TV 21

Platforma Rajonale e dënon fuqishëm sulmin ndaj gazetares Andrea Topic

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma Rajonale e dënon fuqishëm sulmin ndaj gazetares Andrea Topic

Platforma Rajonale: Ndaloni sulmet ndaj gazetarëve

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e cila ...

Platforma Rajonale: Ndaloni sulmet ndaj gazetarëve

Platforma rajonale: Ne dënojmë kërcënimet dhe fyerjet ndaj grave gazetareve në Maqedoninë Veriore

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Mbrojtjen e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma rajonale: Ne dënojmë kërcënimet dhe fyerjet ndaj grave gazetareve në Maqedoninë Veriore

Platforma Rajonale: Lironi menjëherë gazetaren e arrestuar

PODGORICË, 01/06/2020 – Platforma Rajonale për Avokimin e Lirisë së Medias dhe Mbrojtjen e Gazetarëve në ...

Platforma Rajonale: Lironi menjëherë gazetaren e arrestuar

Platforma Rajonale: Policia e Kosovës duhet menjëherë të hetoj vandalizmin ndaj zyrave të AGK-së

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Mediave dhe Sigurinë e Gazetarëve,  e ...

Platforma Rajonale: Policia e Kosovës duhet menjëherë të hetoj vandalizmin ndaj zyrave të AGK-së

Platforma rajonale: Mosndëshkimi çon në vetë-censurim, kufizon hapësirën për media të lirë dhe e bënë profesionin jo tërheqës për të rinjtë

Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Avokimin e Lirisë së Mediave dhe Sigurisë së Gazetarëve, e ...

Platforma rajonale: Mosndëshkimi çon në vetë-censurim, kufizon hapësirën për media të lirë dhe e bënë profesionin jo tërheqës për të rinjtë

Platforma rajonale: Autoritetet e Kosovës duhet të hetojnë sulmin ndaj ekipit televiziv Prva

PRISHTINË, 30.05.2019. – Platforma Rajonale e Ballkanit Perëndimor për Advokimin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë ...

Platforma rajonale: Autoritetet e Kosovës duhet të hetojnë sulmin ndaj ekipit televiziv Prva

Platforma rajonale: Serbia duhet të veprojë dhe të mbrojë gazetarët e N1

Platforma rajonale e Ballkanit Perëndimor për avokimin e lirisë së medias dhe sigurisë së gazetarëve, që ...

Platforma rajonale: Serbia duhet të veprojë dhe të mbrojë gazetarët e N1

Konferenca rajonale “Liria e mediave dhe siguria e gazetarëve në Ballkanin Perëndimor” 07.12.2016

Numri i sulmeve ndaj gazetarëve është në rritje në vitet e fundit, ndërsa brengë e veçantë ...

Konferenca rajonale “Liria e mediave dhe siguria e gazetarëve në Ballkanin Perëndimor” 07.12.2016