Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Irfan Maliqi, Viti, 08. 05. 2019.


Përmes dy llogarieve të rreme në Facebook, është kërcënuar Irfan Maliqi, gazetarë në “Plus Televizion”. Ai kishte shkruar dy artikuj për gratë e kthyera nga konflikti në Siri dhe një tjetër për fenomenin e vjedhjeve që kanë ndodhur kohëve të fundit në qytetin e Vitisë. Për këto shkrimi, ai është përmes dy mesazheve. Njëri nga të dyshuarit është i njohur për Policinë e Kosovës, kurse tjetri jo.

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Irfan Maliqi
Gjini Mashkull
Data 08/05/2019
Qyteti
Lloj i incidentit Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve
Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
Lloji i medias: Elektronike
Emri i Medias Plus Televizioni
Burimi Facebook
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? AGK ka reaguar permes FACEBOOK. Ajo ka ftuar Prokurorine dhe Policine e Kosoves per te hetuar kerecenimin.
A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? Rasti është raportuar në polici