Kërcënime në drejtim të gazetarëve të Gazetës Express, Prishtinë, 13.10.2020


Gazetarët e Gazetës Express janë kërcënuar me vrasje mbrëmjen e së shtunës nga Naser Gashi i njohur në publik si Naser Qeli.

Sipas Gazetës Express, Gashi, të shtunën në mbrëmje ka thyer derën e redaksisë dhe i ka kërcënuar gazetarët për shkak të një shkrimi që ishte publikuar nga gazeta për ish-bashkëshorten e tij.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës përmes një reagimi për medie, ka dënuar ashpër kërcënimin e gazetarëve të Gazetës Express. Hyrja me dhunë në redaksi dhe kërcënimi me vrasje në drejtim të gazetarëve për AGK-në janë veprime të pa precedent që duhet të trajtohen me seriozitet të lartë dhe ta marrin dënimin e merituar.

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Gazeta Express
Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur)
Data 10/10/2020
Qyteti
Lloj i incidentit Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po