Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale, Gazeta Express, Prishtinë, 22. 08. 2019.


 

Partia Demokratike e Kosovës ka sulmuar Gazetën Ekspres përmes një komunikate për shtyp. Në të PDK i  ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të mos marrin në konsideratë lajmet e publikuara nga Gazeta Express. Sulmi i PDK bëhet edhe më i papranueshëm  duke thënë se;  “Kjo web-faqe tashmë një kohë është futur në këtë valle me mision të qartë të goditjes së PDK-së me një armiqësi të pakuptueshme. Prandaj, ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës që t’i marrin me rezervë lajmet e Gazetës Express”

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Gazeta Express
Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur) Gazeta Express
Data 22/08/2019
Qyteti
Lloj i incidentit Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale
Nga kush Deklaratat agresive publike nga zyrtarët shtetërorë
Shkelësi / i dyshuari Partia Demokratike e Kosovës PDK
Lloji i medias: Online
Emri i Medias Gazeta Express
Burimi The press release
Emri i shkelësit / të dyshuarit Array
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka reaguar publikisht