Sulmet aktuale ndaj gazetarëve, Mirlind Behluli, Dubravë – Istog, 23. 05. 2019


Gardianët e Burgut në Dubravë kanë penguar gazetarin e T7 për të intervistuar një ish ushtar të UÇK-së, i cili ishte i burgosur dhe dëshmitar në Gjykatën e Hagës. Ai ishte ngritur në skenë, nga ku kishte filluar t’i akuzonte politikanët.

 

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Mirlind Behluli
Gjini Mashkull
Data 23/05/2019
Qyteti
Lloj i incidentit Sulmet aktuale ndaj gazetarëve
Nga kush Sigurimi
Lloji i medias: Elektronike
Emri i Medias T7
Burimi T7
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? AGK ka reaguar publikisht permes mediave sociale, duke i bere thirrje te gjithe zyretareve shteteror per ruajten e rendit dhe ligjit, per te mos penguar gazetaret ne kryerjen e punese se tyre.
A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? Rasti është raportuar në polici