Kërcënim verbal, Agim Ademi, 02.12.2018, Lipjan


Gazetari Agim Ademi ka pranuar kërcënime nga zyrtari komunal i Lipjanit përmes telefonit ku i ka kërkuar gazetarit që mos të merret me të.

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Agim Ademi
Gjini Mashkull
Data 02/12/2018
Qyteti Lipjan
Lloj i incidentit Kërcënime tjera ndaj gazetarëve
Nga kush Nga zyrtarët publik
Lloji i medias: Të shtypur
Emri i Medias Koha Ditore
Burimi Gazetari
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës e dënon kërcënimin dhe gjuhën banale të zyrtarit Avni Olluri, drejtor i Administratës në Komunën e Lipjanit, ndaj gazetarit të “Kohës Ditore”, Agim Ademi. AGK e fton Ollurin, që në rast se ka pretendime ndaj shkrimeve të realizuara nga Ademi, t’i ndjek rrugët ligjore dhe assesi të mos përdorë gjuhë kërcënuese, banale e denigruese ndaj gazetarit.