Tjetër sulm ndaj gazetarëve, Mentor Shala dhe Ridvan Berisha, Prishtinë, 31. 08. 2019.


 

Ish deputeti i Vetëvendosjes dhe ish Avokati i Popullit – Sami Kurteshi ka linçuar publikisht ish Drejtorin e Përgjithshëm të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) – Mentor Shala dhe Redaktorin Ridvan Berisha në lidhje me vdekjen e Astrit Deharit në burg. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Kurteshi i ka inkriminuar ata për rolin e tyre në këtë rast.

 

Shteti KO
Emri dhe mbiemri Mentor Shala dhe Ridvan Berisha
Gjini Mashkull
Data 31/08/2019
Qyteti
Lloj i incidentit Kërcënime tjera ndaj gazetarëve
Shkelësi / i dyshuari Sami Kurteshi
Lloji i medias: Elektronike
Emri i Medias Radiotelevizioni i Kosovës - RTK
Burimi Llogaria në Facebook
Emri i shkelësit / të dyshuarit Array
A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? AGK ka reaguar përmes një komunikate për media.