Gazetarët e rajoneve të Gjilanit dhe të Ferizajt në punëtorinë e tretë të AGK dhe UN WOMENСе извинуваме, овој податок е достапен само на Pristina јазик


Association of Journalists of Kosovo, Pristina, 09/03/2020