Ацо Кабранов, вербален напад, Скопје, 21.01.2019 г.


Бизнисменот Зоран Азманов упати вербални закани кон новинарот Ацо Кабранов.

Држава Maкедонија
Име и презиме Ацо Кабранов
Пол Mашки
Датум 21/01/2019
Град Скопје, Macedonia (FYROM)
Тип на инцидент Закани по животот и екстремитетите на новинарите
Од кого Од јавна личност
Сторител / осомничен: Зоран Азманов
Тип на медиум Електронски
Име на медиум 1ТВ
Извор 1ТВ
Дали надлежните институции беа известени? Случајот беше пријавен во полиција
Дали новинарското здружение било информирано? Да