Европската федерација на новинарите со поддршка за Регистарот на професионални онлајн медиуми

СКОПЈЕ, 20.12.2019 – Европската федерација на новинарите (ЕФН) го поздрави Регистарот за саморегулација на професионалните онлајн медиуми во ...

Шест европратеници ја поддржуваат европската директива против тужби насочени против новинари

БРИСЕЛ, 23.02.2018 Европската федерација на новинари (ЕФЈ) го поздрави писмото испратено до Франс Тимерман, потпретседател на ...