Хрватското здружение на новинари испрати отворено писмо – апел за слобода на новинарството

ЗАГРЕБ, 01.10.2018. – По повод неочекуваното разрешување на Хрвоје Зовко и актуелната состојба на Хрватската радиотелевизија, Хрватското ...