Ankesa për shkarkim të padrejtë në Radio Televizionin Publik Shqiptar

0
97
Source/Author: https://www.reporter.al/2023/08/08/ankesa-per-shkarkim-te-padrejte-ne-radio-televizioni-publik-shqiptar/?fbclid=IwAR1V5TU72dcGJtnLxdML2mzJYWSP9YsNkZ2MiQmkdkih_XnQXe7ILDfyl1Q
Source/Photo: SJ

Pas emërimit të një drejtori të ri, i cili më parë ka qenë deputet i partisë në pushtet, gazetarët dhe punonjësit e tjerë të medias të shkarkuar nga RTSH i thanë BIRN se do të ngrenë padi për shkarkim të padrejtë nga puna.