NUMBER OF REPORTS PER REGIONAL CENTER - To access database of reports, please choose a centre

Sarajevo

171

ENTER

Zagreb

65

ENTER

Pristina

130

ENTER

Skopje

72

ENTER

Podgorica

47

ENTER

Belgrade

298

ENTER

News--

featured_img_url

AGK dënon gjuhën denigruese dhe kërcënuese të anëtares së LDK-së, Melihate Tërmkolli, në drejtim të gazetarit Arsim Lani

PRISHTINË 01.12.2020 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, e vlerëson tërësisht të papranueshme gjuhën ofenduese dhe kërcënimet nga anëtarja e Lidhjes Demokratike të...

featured_img_url1
slika-od-protest

Activities

pic-act

SafeJournalists: Men threatened to kill journalists in Croatia

Dissatisfied with the writing of Slobodna Dalmacija and the Zadarski.hr portal, two middle-aged men entered the media premises and threatened to kill journalists. On December 1, a...

pic1-act
pic2-act

Reports-

pic-repo

Threats against the lives and limbs of journalists, group of journalists, Zadar, 1.12.2020.-

Journalists from Slobodna Dalmacija and the Zadarski.hr portal wrote about a wedding in Slivnica Gornja held despite the measures of the National civil protecti...

pic1-repo
pic2-repo

National Reports

2019


NATIONAL REPORTS

COMPARATIVE ANALYSIS 2018

Indicators on the level of media freedom and journalists’ safety in the Western Balkans


NATIONAL REPORTS

2018 Reports published

Indicators on the level of media freedom and journalists’ safety