SafeJournalists: Gazetari shqiptar Elvis Hila dhe bashkëshortja e tij janë sulmuar...

0
Të enjten, datë 25 janar 2023, në orën 16:40 në Lezhë të Abanisë, dy persona kanë sulmuar fizikisht gazetarin e Report Tv, Elvis Hila...

Gazetarja e Top Channel, Leonita Bajrami, u sulmua në Mitrovicë më...

0
  Sapo vuri re praninë e eksplozivit, ajo u largua, por transmetimi i drejtpërdrejtë nga vendndodhja vazhdoi pas sulmit. Ky sulm ndodhi teksa gazetari Bajrami...

SafeJournalists: Vazhon të rrezikohet siguria e gazetarëve gjatë raportimit nga veriu...

0
Ekipet e Kallxo.com dhe RTV Dukagjinit janë sulmuar përgjatë mbulimit të ngjarjeve në veri të Mitrovicës, më 9 dhe 10 dhjetor. Gazetarja e Kallxo.com, Shkodrane...

SafeJournalists: Gazetarët si mbrojtës të të drejtave të njeriut vazhdojnë të...

0
Në rajonin e Ballkanit Perëndimor, pothuajse çdo ditë jemi dëshmitarë të kërcënimeve të të drejtave të gazetarëve dhe punës së tyre. Në Ditën Ndërkombëtare...

SafeJournalists: Kërcënime të tmerrshme ndaj gazetares Jelena Obucina në Serbi

0
Jelena Obucina, gazetare e Nova S TV, u kërcënua sot me mesazhe direkte në rrjetin social Twitter me vendosje në shtyllë dhe djegie, të...

SafeJournalists: Sulmohet fizikisht kameramani i portalit “Insajderi” në Kosovë

0
Kameramani i portalit “Insajderi”, Jetmir Muji, është sulmuar fizikisht mëngjesin e sotëm në veri të Mitrovicës nga një grup banorësh. Derisa kameramani Jetmir Muji dhe...

SafeJournalists: Shqetësime në lidhje me Ndryshimet e propozuara mbi aksesin e...

0
Më 19 tetor 2022, Ministria e Drejtësisë publikoi një projektligj për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 119/2014 “Për të Drejtën e Informimit”....

SafeJournalists: Sulmohet verbalisht dhe fizikisht kameramani në Maqedoni të Veriut

0
Një anëtar i ekipit të TV24 është sulmuar verbalisht dhe fizikisht ditën e djeshme teksa po xhironin një storje televizive. Gjegjësisht, derisa kameramani Ljubisha Ignatov...

SafeJournalists: Shqetësime në lidhje me Ndryshimet e propozuara mbi aksesin e...

0
Më 19 tetor 2022, Ministria e Drejtësisë publikoi një projektligj për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 119/2014 “Për të Drejtën e Informimit”....

SafeJournalists: Sulmohet verbalisht dhe fizikisht kameramani në Maqedoni të Veriut

0
Një anëtar i ekipit të TV24 është sulmuar verbalisht dhe fizikisht ditën e djeshme teksa po xhironin një storje televizive. Gjegjësisht, derisa kameramani Ljubisha Ignatov...

SafeJounalists: Sulmohet fizikisht gazetari në Tiranë

0
Gazetari i Report TV dhe Shqiptarja.com, Adriatik Doçi, është sulmuar fizikisht më 13 nëntor nga persona të paidentifikuar në Tiranë. Doçi është ndjekur nga disa...

SafeJounalists: Sulmohet fizikisht gazetari në Tiranë

0
Gazetari i Report TV dhe Shqiptarja.com, Adriatik Doçi, është sulmuar fizikisht më 13 nëntor nga persona të paidentifikuar në Tiranë. Doçi është ndjekur nga disa...