AGK: Intervistimi i Ollurit nga Policia, shkelje e skajshme e ligjeve...

0
PRISHTINË, 17.04.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, që mbrëmë është duke i përcjellë me shqetësim ngjarjet e zhvilluara pas publikimeve të...

AGK: FFK të merr masa ndaj gjuhës seksiste të Tahir Batatinës...

0
PRISHTINË, 12.04.2021- Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, shprehet tejet i shqetësuar me gjuhën seksiste dhe fyese të trajnerit të futbollit, Tahir Batatina,...

Raporti i DASH: Gazetarët në Kosovë kërcënohen të largohen nga puna...

0
PRISHTINË, 31.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, shpreh shqetësimin lidhur me gjetjet e Raportit të Departamentit të Shtetit i SHBA-ve për...

Aplikimi i Buxhetimit të Përgjegjshëm Gjinor, një obligim ligjor i domosdoshëm

0
Në raportimet për të drejtat e punonjësve dhe obligimet ligjore ndaj tyre, rrallë herë deri më tani kemi hasur në përdorimin e termit “Buxhetimi i Përgjegjshëm...

Gratë gazetare, të pandalshme në profesionin e tyre, përkundër vështirësive

0
Do ta nis këtë artikull me një pyetje të thjeshtë: Sa ambicioze duhet të jesh që të kesh mundësi të ndjekësh ëndrrën tënde si...

Roli i medieve – Sfidat e gazetarëve dhe aktivisteve që raportojnë...

0
Roli medieve Hulumtimi dhe raportimi për çështjet gjinore ka filluar me zënë hapësirë në medie më shumë viteve të fundit. Mirëpo, shpesh herë gjatë këtyre...

Relacioni Buxhetim i Përgjegjshëm Gjinor- media dhe sfidat për barazi gjinore

0
BPGj-ja si obligim ligjor Buxhetim i Përgjegjshëm Gjinor do të thotë planifikim dhe buxhetim më i mirë për gra dhe burra. Ky term i përdorur...

AGK dhe UN Women vazhdojnë angazhimin për barazinë gjinore, filluan kampanjën...

0
PRISHTINË, 26.03.2021 – Menaxherja e Projekteve në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës – AGK, Vesa Bala, së bashku më Shefen e Zyrës së UN...

Kryetarja e Bordit të AGK-së pjesëmarrëse në panelin diskutues të Javës...

0
PRISHTINË, 25.03.2021 – Kryetarja e Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës – AGK, Gentiana Begolli Pustina, gjatë ditës së djeshme ishte pjesë e...

Buxhetim i Përgjegjshëm Gjinor = shoqëri e barabartë

0
Qyteti Karlskoga në Suedi, në vitin 2012-të konstatoi se gratë rrëzohen në rrugët e papastruara pas reshjeve të borës më shumë se sa burrat. Karlskoga si një...

Nesër fillon shënimi i Javës së Raportimit për Buxhetimin e Përgjegjshëm...

0
Përgjatë një jave, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, në bashkëpunim me UN Women, në kuadër të projektit rajonal “Financimi Transformues për Barazinë Gjinore drejt...

AGK: Të merren masa ndaj personave që kërcënuan dhe penguan ekipin...

0
PRISHTINË, 19.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK , me shqetësim ka pranuar lajmin për kërcënimin dhe pengimin në detyrë nga Mehdi...

AGK së bashku me EFJ-në, vazhdojnë angazhimin në projektin “Building Trust...

0
PRISHTINË, 18.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, edhe këtë vit po vazhdon bashkëpunimin me Federatën  Evropiane të Gazetarëve – EFJ, në...

Ndërhyrjet nga jashtë, mizogjinia dhe dezinformatat, gjetjet kryesore nga monitorimi i...

0
PRISHTINË, 17.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK së bashku  me Institutin Kombëtar Demokratik – NDI, profesorë dhe udhëheqës të medieve, diskutuan...

Përmbyllet cikli i trajnimeve mbi rolin e medieve në ndërtimin e...

0
PRISHTINË, 15.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, në bashkëpunim me UN Women Kosovo, e ka përmbyllur ciklin e trajnimeve mbi rolin...

Nicholas Wood, ish-reporter i New York Times dhe BBC-së, trajnon studentët...

0
Prishtinë, 05.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, në bashkëpunim me UN Women Kosovo, ka vazhduar ciklin e trajnimeve, duke organizuar trajnimin...

AGK: Të papranueshme akuzat e z.Shqiprim Arifit në drejtim të korrespodentit...

0
PRISHTINË, 05.03.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, i vlerëson tejet shqetësuese deklaratat e Kryetarit të Alternativës për Ndryshime, Shqipërim Arifi, në drejtim të korrespodentit të...

NPB vazhdon mbështetjen për Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës

0
PRISHTINË, 04.03.2021 – Ndërmarrja Publike Banesore -NPB edhe për një vit siguron zyrat pa kosto finaciare për funksionimin e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës...

AGK dhe Këshilli i Evropës mbajtën ligjëratën “Liria e shprehjes dhe...

0
PRISHTINË, 26.02.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, në bashkëpunim me projektin e Bashkimit Evropian dhe Këshillin e Evropës “Liria e Shprehjes dhe Liria...

AGK: Sulmi fizik ndaj gazetarit Visar Duriqi, shqetësues dhe i rrezikshëm...

0
PRISHTINË, 25.02.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, me shqetësim të thellë ka pranuar lajmin për sulmin fizik në drejtim të gazetarit...