Rastet e sulmit të gazetarëve

0
Kërcënime tjera ndaj gazetarëve
0
Sulmet aktuale ndaj gazetarëve
0
Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale
0
Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve
0
Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale

Lajme

Ndarja e çmimeve “At Gjergj Fishta” në gazetari

Në kuadër të 150 vjetorit të lindjes së poetit kombëtar "Gjergj Fishta", Unioni i Gazetarëve Shqiptarë të Qarkut Lezhë organizon një aktivitet për të...

Safe Journalists Reports

Vit Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve Kërcënime tjera ndaj gazetarëve Sulmet aktuale ndaj gazetarëve Vrasjet e gazetarëve Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale
2015 3 6 3 0 2 1
2016 2 5 5 0 1 2
2017 5 17 1 0 1 0
2018 1 10 3 0 2 1
2019 5 8 7 0 1 0
2020 6 11 4 0 1 2
2021 0 4 1 0 0 1
Тotal: 25 65 31 1 8 7

Aktivitetet

Reporteri shqiptar Ledio Guni sulmohet fizikisht në Tiranë

Reporteri i Fax News Ledio Guni u sulmua fizikisht në Tiranë më 11 tetor ndërsa po raportonte për mosmarrëveshjen mes mësuesve dhe familjeve të nxënsëve në lokalin...

Policia shqiptare sulmoi dy gazetarë në Tiranë

Policia shqiptare, në Tiranë, më 27 korrik, në ora 12:30, administroi Ergjys Gjencaj, një gazetar i kanalit televiziv "News 24", dhe shtyu kolegen e tij Klodiana Lala...

RREGULLORJA E RE E PARLAMENTIT SHQIPTAR PËR “ORIENTIMIN” E MEDIAS, MUND TË RREZIKOJË LIRINË E SAJ.

Byroja e Kuvendit të Shqipërisë (Parlamenti) ka botuar në 02 Qershor 2021 një rregullore të re për Akreditimin, Akomodimin dhe Orientimin e Mediave Masive në Parlament. Kjo rregullore...

Publikimet

SHQIPERIA: Treguesit në Nivelin e Lirisë së Medias dhe Sigurisë së Gazetarëve në Shqipëri 2020

Kushtetuta e Shqipërisë garanton lirinë e shprehjes, medias dhe informacionit, por dispozita të tilla nuk zbatohen plotësisht në praktikë dhe shenjat e përkeqësimit të...

Më të lexuarit

Publikimet