Rrjeti SafeJournalists i dërgoi një letër kërkese për informacion Enkeled Jotit,...

0
Rrjeti i SafeJournalists i dërgoi një letër, kërkesë për informacion Z. Enkeled Joti, Drejtori i Përgjithshëm i Radio Televizionit Shqiptar në lidhje me shqetësimet...

SJ: Të dhënat personale të gazetarit shqiptar dhe bashkëshortes aksesohen nga...

0
Rrjeti SafeJournalists është informuar për shkeljen e të dhënave personale të Edmond Hoxhaj, gazetar në Rrjetin BIRN Albania dhe Reporter.al dhe bashkëshortes së tij....

Rrjeti Safe Journalists i ka dërguar një letër Gjykates se Dibres...

0
E nderuara zonja Kape, Po shkruaj në emër të Rrjetit SafeJournalists, që mbledh më shumë se 8200 anëtarë në Ballkanin Perëndimor, duke përfshirë gazetarë nga...

Rrjeti SafeJournalists i dërgoi një letër kërkese për informacion Enkeled Jotit,...

0
Rrjeti i SafeJournalists i dërgoi një letër, kërkesë për informacion Z. Enkeled Joti, Drejtori i Përgjithshëm i Radio Televizionit Shqiptar në lidhje me shqetësimet...

SJ: Sulme kibernetike të koordinuara në disa media online në Shqipëri...

0
Disa media online në Shqipëri (Dosja.al / Syri.net / Faktor.al / SportExpress / Lapsi.al / dhe të tjera) kanë raportuar sulme kibernetike duke filluar...

SJ: Ndaloni me pengesat dhe sulmet ndaj gazetarëve nga policia në...

0
Gazetari i Fax News Ledio Guni u sulmua më 19 janar nga punonjës policie teksa po kryente detyrën. Ledio Guni po filmonte dëbimin dhe...

Shqipëri: Kryeministri Edi Rama duhet të anulojë ndalimin e gazetarëve për...

0
Grupet e lirisë së shtypit i shkruajnë kryeministrit për të protestuar kundër kufizimeve arbitrare Instituti Ndërkombëtar i Shtypit (IPI) iu bashkua sot nga organizatat ndërkombëtare...

Reagime: “Riedukimi i Kryeministrit ndaj gazetarëve, shkelje e të drejtës për...

0
Konferenca për shtyp e thirrur nga Kryeministri Rama për t’ju përgjigjur pyetjeve të gazetarëve në 1 korrik, çoi në “riedukim” gazetarin e A2 CNN,...

SJ: Kryeministri i Shqipërisë e ndaloi gazetarin të marrë pjesë në...

0
Të premten e kaluar, më 1 korrik, gjatë një konference për shtyp me gazetarë, Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama i tha Klevin Mukës, gazetar...

Media shkeli etikën në ngjarjen e Librazhdit; “Arsyet pse jeta private...

0
Prej disa ditësh, në rrjete sociale dhe mediat online u shpërnda një video e filmuar brenda hapësirës private të një qytetareje nga Librazhdi. Materiali...

Gratë në mediat shqiptare: Nga viktimizimi për herë të dytë te...

0
Në tetor 2017, një vajzë 15-vjeçare në një fshat të largët në Shqipërinë juglindore raportoi në polici se ishte përdhunuar vazhdimisht nga një fqinj,...

Raporti i AMA: Televizionet abuzuan me reklamat e barnave gjatë pandemisë

0
Raporti i Autoritetit të Mediave Audiovizive AMA doli në përfundimin se gjatë vitit 2021,në kohën e pandemisë, televizionet abuzuan me reklamat për barna. AMA raportoi...