Luljeta Progni: Media shqiptare në “ditën e saj më të errët”

0
83
Source/Author: Fjori Sinoruka - Reporter.al
Source/Photo: Reporter.al

Një studim i ri hedh një vështrim në trajektoren e lirisë së medias shqiptare, nga “të lavdishmet” vitet ‘30 deri te mosekzistenca në komunizëm dhe mjetet e reja të kontrollit sot.

Gjej artikullin e plote ketu