Mbahet moduli i pestë i Akademisë për Integritetin e Informacionit

0
37

Studentëve të gazetarisë dhe gazetarëve pjesëmarrës së edicionit të dytë të Akademisë për Integritetin e Informacionit, të shtunën iu është ligjëruar për algoritmet dhe mediat sociale.

Në këtë modul të Akademisë të cilin e ligjëroi Gëzim Bala – ekspert i marketingut dhe themelues i kompanisë LVL UP, u diskutua për rëndësinë e mediave sociale, mënyrën se si funksionojnë algoritemet në aplikacione të ndryshme e po ashtu edhe për mënyrën se si të krijojnë përmbajtje që të jetë më miqësore me përdoruesit.

Gjithashtu, pjesëmarrësit bashkëbiseduan për mënyrat se si të mbrohen në mediat sociale e si t’i përdorin duke e maksimizuar profitin e tyre.

Akademia për Integritetin e Informacionit, do të ketë edhe një modul të fundit për këtë edicion të dytë, e që do të mbahet në javët në vazhdim.