Olha Priadko – gazetarja e radhës ukrainase që strehohet në Kosovë

0
59

Mbrëmjen e 31 majit, programit “Journalists in Residence – Kosovo”, i është bashkuar Olha Priadko bashkë me djalin e saj, Yaroslav Tkachenko.

Priadko u mirëprit në aeroport nga Kryetari i Bordit të AGK-së, Xhemajl Rexha, dhe Zyrtarja Ligjore e ECPMF-së, Flutura Kusari.

Nga programi “Journalists in Residence – Kosovo”, përfitojnë gazetarët nga Ukraina dhe Afganistani.

Journalists in Residence – Kosovo që është iniciuar nga European Centre for Press and Media Freedom ECPMF e po implementohet nga AGK-ja, mbështetet financiarisht nga Qeveria e Republikës së Kosovës, OSCE Mission in Kosovo, si dhe iniciativa Hannah Arendt.