Treguesit e nivelit të lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve – 2022

    0
    360

    Raporti, “Treguesit e nivelit të lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve”, përshkruan më gjerësisht situatën e legjislacionit dhe çështjet socio-ekonomike e politike në raport me lirinë e medieve dhe sigurinë e gazetarëve.

    Hulumtimi i realizuar nga Getoarbë Mulliqi Bojaj ka identifikuar sfidat kryesore të gazetarëve, njëherësh ka listuar rekomandime për mediet dhe udhëheqësit e tyre, se si të përmirësojnë kushtet në të cilat punojnë gazetarët.