Shqipëria: Mbulimi mediatik i Raportit të Gazetarëve të Sigurt 2021

0
152
Source/Author: https://www.youtube.com/watch?v=YqgPXIrSv3Q&t=21s
Source/Photo: https://www.youtube.com/watch?v=YqgPXIrSv3Q&t=21s

Raporti i Gazetarëve të Sigurt “Treguesit mbi Nivelin e Lirisë së Medias dhe Sigurinë e Gazetarëve në Shqipëri 2021”, me autor Blerjana Bino dhe rishikuar nga Kristina Voko, ka marrë vëmendje të konsiderueshme mediatike në Shqipëri dhe është shpërndarë gjithashtu me të gjithë aktorët përkatës.

Mbulimi i raportit nga Zëri i Amerikës:

https://www.zeriamerikes.com/a/6638207.html?fbclid=IwAR2iVk_F2PNH9wMDJ2AGflSTBV3fqEt4SOhSAGNb_iRTN2ltqxU_WmRdenA

Euronews Albania Intervista e Autorit të Raportit: https://www.youtube.com/watch?v=YqgPXIrSv3Q

Mbulime të tjera mediatike mund të gjenden ketu:

https://boldnews.al/2022/06/29/media-ne-shqiperi-hapa-pas-gazetaret-nen-presion-ama-eshte-politike/

https://lapsi.al/2022/06/29/safejournalist-permend-patronazhistet-gazetaret-shqiptare-te-pambrojtur/

https://sot.com.al/politike/raporti-cilesia-e-permbajtjes-mediatike-eshte-perkeqesuar-shqetesim-per-i523103

https://euronews.al/kryesore/2022/06/29/mediat-institucione-shantazhi-raporti-gazetaret-censurohen-ama-politik/