Tiranë: Blerjana Bino i bashkohet tryezës me temë “Roli i medias lokale në kohë krize”

0
121
Source/Author: https://www.levizalbania.al/sq/lajme/forumi-i-levizalbania-gazetaria-vendore-ne-kohe-krizash
Source/Photo: https://www.levizalbania.al/sq/lajme/forumi-i-levizalbania-gazetaria-vendore-ne-kohe-krizash

Blerjana Bino, Hulumtuese e Gazetarëve të Sigurt në Shqipëri ishte e ftuar si paneliste në tryezën e rrumbullakët mbi Mediat Lokale dhe Krizat në Shqipëri organizuar nga LevizAlbania, një projekt i financuar nga Swiss Development Cooperation në Shqipëri, i fokusuar në demokracinë lokale dhe i zbatuar nga OSFA, CoPlan dhe Partners. Shqipëria.

Zonja Bino ndau disa gjetje kryesore mbi rolin e medias në kohë krizash si tërmeti shkatërrues i nëntorit 2019 dhe pandemia e vitit 2020 në Shqipëri, mbështetur nga Fondacioni Westminster për Demokraci. Ajo gjithashtu theksoi disa nga tendencat kryesore përsa i përket sigurisë së gazetarëve të monitoruara nga Rrjeti i Gazetarëve të Sigurt.