“Gazetarët për gazetarët”, emision nga KTV-ja

0
236

PRISHTINË, 07.01.2017 – “Gazetarët për gazetarët” është prodhim i KTV-së e cila trajton problemet e mediave në Kosovë. Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dhe shumë gazetarë të tjerë bisedojnë për problemet dhe urgjencat e tyre.

Kliko në link dhe shiko emisionin 22 minutësh: http://bit.ly/2jkZ7nE