NPB vazhdon mbështetjen për Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës

0
401

PRISHTINË, 04.03.2021 – Ndërmarrja Publike Banesore -NPB edhe për një vit siguron zyrat pa kosto finaciare për funksionimin e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës – AGK.

AGK-ja shpreh falënderim për ndihmën dhe mbështetjen e drejtuesve të NPB-së dhe Komunës së Prishtinës, të cilët përmes vazhdimit të kësaj marrëveshjeje kanë lehtësuar punën dhe funksionimin e organizatës.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës shprehet e përkushtuar për respektimin e marrëveshjes dhe shpreh gatishmërinë për vazhdimin e bashkëpunimit edhe gjatë viteve të ardhshme.