Борјан Јовановски, заплашување – вербален напад, Скопје 02.03.2017 год.

    0
    99

    Новинарот Бранко Тричковски бил конфронтиран од страна на две непознати лица додека вечерал со својата сопруга во ресторан во Скопје. Бил плукнат од едното лице, додека другото лице го снимало инцидентот. Инцидентот бил објавен на „Youtube“.