Владимир Бошковски физички напад, Битола, 21.04.2016

    0
    98

    Камерманот на телевизија Мега од Битола Владимир Бошковски е нападнат учесници на опозицискиот протест пред општината Битола. Камерманот бил туркан и навредуван и му било наредено да престане да снима