Владимир Желчески и Александар Тодоров, физички напад, Скопје 27.02.2017 год.

  0
  142
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :
  Тип на медиум a : 1

  Известувајќи на големиот протест „За заедничка Македонија“ двајцата новинари биле физички нападнати од непознати лица, учесници на протестот, бидејќи не припаѓале на про владин медиум. Биле удирани повеќе пати, поради што претрпеле телесни повреди, по што биле задржани во болница 24 часа.