Горазд Чомовски, вербален напад, 26.03.2020

  0
  221
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 2 : { i :
  Тип на медиум a : 1
  Дали нападот е пријавен во полиција/власти? a : 1
  Претседателот на партијата ГРОМ, Стевчо Јакимовски во статус на својот Фејсбук профил со погрдни зборови упати навреди и повици за насилство кон новинарот на ТВ 24, Горазд Чомовски. Тоа го стори веднаш по објавувањето на дел од интервјуто на Чомовски со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.