Ибрахим Махмути и Бљерим Ука, незаконско приведување, Скопје, 02.11.2017 год.

    0
    128

    Новинарот Ибрахим Махмути од ТВ 21 и фоторепортерот Бљерим Ука се приведени од страна на судската полиција за време на изрекувањето на пресудата за случајот „Диво Насеље“.