Иван Камчев, Заплашување – вербална закана, Скопје 07.06.2017 год.

    0
    132

    Новинарот Иван Камчев додека сликал и снимал градилиште на јавен простор бил вербално нападнат од страна на член на обезбедувањето при што го натерал да го напушти просторот, забранувајќи му да известува од местото.