Исак Рамадани, физички напад, Скопје, 01.07.2014

    0
    90

    Напад на новинарот Исак Рамадани, Гласот на Америка од страна на учесници на протест (инцидентот беше снимен и емитуван на национална телевизија)
    МВР: пријавен е инцидентот, идентитетот на напаѓачот е утврден но се уште нема информација дали е покрената постапка и кој е статусот на случајот