Марјан Стаменковски, физички напад, Скопје, 20.07.2015

  0
  122
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :
  Тип на медиум a : 1

  Сопственикот на порталот “Доказ” Марјан Стаменковски е брутално претепан пред кафе бар во Скопје. Тој доби сериозни повреди на главата и скршен нос. Откако тој беше третиран во локалната болница, тој го пријавил случајот во полициската станица Центар.