Мирјана Мирчевска Јовановиќ, физички напад, Скопје, 19.01.2019 г.

    0
    140

    Новинарката Мирјана Мирчевска Јовановиќ беше нападната од страна на припадници на приватната агенција за обезбедување „Никоб“ додека известувала за одбележувањето на празникот Водици во Скопје.