Насер Селмани, заплашување – закана, Скопје, 03.03.2018 год.

  0
  163
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :
  Тип на медиум a : 2
  Дали нападот е пријавен во полиција/власти? a : 1

  Новинарот и претседател на Македонското здружение на новинари Насер Селмани примил порака со смртни закани од Бејтула Асани, брат на Бекир Асани кој е поврзан со владејачката политичка партија ДУИ.