Новинари од неделникот Република, вербална закана, Скопје, 16.08.2016

    0
    98

    Новинари од неделникот Република биле нападнати од страна на непознати лица пред седиштето на СДСМ. Исто така, непознатите лица им им ги одзеле телефоните по што ги фрлени во дворот на седиштето на СДСМ. Неидентификуваните лица пред настанот се наоѓале во просториите на седиштето.