Новинари од редакцијата на ИРЛ.мк, вербален напад, 29.03.2020

    0
    179

    Болницата Аџибадем Систина кон новинарите од редакцијата на истражувачката новинарска платформа „ИРЛ.мк“ по повод нивната сторија за COVID-19 испратила реакција до редакцијата на ИРЛ во која на дрзок начин ги клеветат и навредуваат новинарите кои работеле на таа истражувачка сторија, а притоа без доволно аргументи во својата реакција бараат извинување, како и текстот да биде повлечен.