Петар Ставрев, физички напад, Битола, 22.04.2016

  0
  119
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :
  Тип на медиум a : 1

  Новинарот и фоторепортер Петар Ставрев од Битола бил физички нападнат од лицето Кире Б. додека известувал за протестите против градоначалникот Талески. Новинарот бил физички нападнат по што интервенирала полицијата.