Портал Република и Радио слободна Македонија, уништување имот, Скопје, 17.04.2015

  0
  112
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Тип на медиум a : 1

  Напад на просториите на Република и Радио слободна Македонија од страна на непознати лица / учесници на протест пред зградата на Владата на РМ