Сашка Цветковски и Трајче Антоновски, физички напад, Скопје, 24.08.2017.

  0
  127
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :
  Тип на медиум a : 1

  Новинари од НоваТВ биле нападнати додека известувале од терен за граѓанска иницијатива за собирање на потписи против градење кампови за бегалци во Македонија. Нападот го сторил поддржувач на иницијативата.