Христијан Банески, физички напад, Скопје 10.03.2017 год.

  0
  135
  Земјата
  Пол
  Датум
  Градот
  Вид на напад
  Од кого a : 1 : { i :

  Известувајќи на големиот протест „За заедничка Македонија“ двајцата новинари биле физички нападнати од непознато лице, учесник на протестот.