Sulm aktual ndaj gazetarit Gjergj Zefi, 03/10/2023, Tirana

  0
  249
  Shteti AL
  Emri dhe mbiemri Gjergj Zefi
  Gjini Male
  Data 03/10/2023
  Qyteti Tirana
  Lloj i incidentit
  Emri i Medias Pamfleti
  Burimi http://www.panorama.com.al/dhunohet-me-sende-te-forta-nje-person-52-vjecari-transportohet-ne-spital-emri/
  Përfundimi ligjor Në vazhdim (rasti nuk është mbyllur)
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po

  Sot, më datën 10 tetor 2023, në rrugën “Bardhok Biba” në Tiranë, persona të paidentifikuar sulmuan me brutalitet gazetarin Gjergj Zefi duke e goditur me objekte të rënda.

  Gjergj Zefi, një gazetar 52-vjeçar, është administratori i portalit të lajmeve te quajtur Pamfleti.

  Pas marrjes së njoftimit, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit ka nisur një hetim të plotë, nën kujdesin e Prokurorisë, për të zbuluar detajet e ngjarjes dhe kapur përgjegjësit.